Su tüketimi

SUYUNUZA AROMA KAZANDIRARAK SU TÜKETİMİNİZİ ARTTIRMAYI DENEYİN

SUYUNUZA AROMA KAZANDIRARAK SU TÜKETİMİNİZİ ARTTIRMAYI DENEYİN

Her insanın vücut ve beden sağlığı için belli miktarda su tüketimine ulaşması gerekmektedir. Günlük olarak 2/2,5 litre su tüketmemiz bizim için yeterli olacaktır. Bu miktara ulaşmak için kendimize bir hedef belirleyip su tüketimimizi kontrol altına alabiliriz.

Ancak biz günlük koşuşturmalarımızda su içmeyi çoğunlukla görmezden geliyor ve ihmal ediyoruz. Yeterli miktarda su tüketimini tamamlamakta bazı noktalarda zorlanıyoruz. Bunun birçok sebebi olabilir. Suyun tadını sevmiyor oluşumuzda buna bir etken.

Peki su içmeyi eğlenceli hale getirebilir miyiz ?

Tabi ki, evet!

Ruh halimizi iyileştirip enerjimizi yükseltecek, sindirim sistemimizin düzenli çalışmasında rol oynayacak ve cildimizi iyileştirecek birbirinden farklı detoks tarifleri ile çeşitli aromalar oluşturup su içmeyi daha lezzetli ve sağlıklı hale getirebiliriz.

Detoks suyu, taze meyvelerin, sebzelerin karışımlarıyla hazırlanan bir çeşit sudur. Bazen meyveli su veya meyve aromalı su olarak da anılır.

En popüler detoks suyu karışımları;

Salatalık ve nane.

Limon ve zencefil.

Böğürtlen ve portakal.

Limon ve kırmızı biber.

Karpuz ve nane.

Greyfurt ve biberiye.

Portakal ve limon.

Limon ve yeşil limon.

Çilek ve fesleğen.

Elma ve tarçın.

Suyunuza sebze ve meyveleri karıştırarak su tüketiminize yardımcı olabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında suyunuza yapacağınız meyve karışımları bir hayli lezzetli olacak.

Haydi sizde günlük su tüketiminizi suyunuza aroma kazandırarak tüketmeyi deneyin!

Sağlıklı, mutlu ve enerji dolu  günlerde Qmatara ile günün keyfini çıkarın!