Mikro Plastikler

ONEMILLION – GERÇEKLERİ GÖZ ARDI ETMEYİN

GERÇEKLERİ GÖZ ARDI ETMEYİN

ONEMILLION

Dünya genelinde plastik kullanımı gün geçtikçe artıyor. Plastiğin içerisinde bulunan kimyasal maddelerin doğaya ve insan sağlığına olumsuz etkisi bulunuyor. Plastik şişeler içerisindeki suyun PH değerinin ve suyun kalitesinin düşmesine sebep oluyor ve suyun tadı, kalitesi, içeriği bozuluyor.

Peki biz bunun için ne yapıyoruz ?

Plastik şişeleri kullanmaya her geçen gün devam ediyoruz ve bunu sürekli tekrarlıyoruz. Kendimize bile bile zarar vermek yerine plastik şişelerden kurtulmanın yollarını aramalıyız ve alışkanlıklarımızı bir kenara bırakmalıyız.

Plastik şişeler kullanmak yerine, cam şişeler tercih ederseniz suyunuzun tadı, kokusu, aroması, değerleri hiçbir şekilde değişmez. Cam üretiminde, mikroorganizma veya sağlığa zararlı kimyasal maddeler kullanılmaz. Cam şişenin kullanımı çok uzun süreli olduğundan, doğaya ve sağlığınıza zarar vermemiş olursunuz. Ve unutmayın cam zelliğinden hiçbir şey kaybetmez ve geri dönüştürülebilir.

DÜNYA 1 DAKİKA İÇİNDE TÜKENİYOR

Dünyada 1 dakikada satın alınan plastik şişe sayısı 1 Milyondur. Bu rakam her dakika kendini yenilemekte ve plastik kullanımı daha büyük etkilere yol açmaktadır. Sürdürülebilir bir yaşamın temelleri için bu rakamın bilincinde olmalı ve daha dikkatli davranmalıyız.
Bu noktada QMATARA olarak yeni ambalaj tasarımımızda ‘’onemillion’’ serisi ile farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Onemillion özel serisi cam matara tasarımları ile plastik kullanımına dikkat çekmeyi hedefliyor ve sizi de farkındalık yaratmaya davet ediyoruz.
Doğa ve insan sağlığı konusunda umutlu yarınlar için Qmatara her zaman yanınızda..